Medikal Sanayi İnovasyon Kümesi Derneği (MEDİKÜM) Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Medikal Sanayi İnovasyon Kümesi Derneği (MEDİKÜM) Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Ahmet Alp Doğru derneğin yeni başkanı oldu.

Medikal Sanayi İnovasyon Kümesi Derneği (MEDİKÜM) Olağanüstü Genel Kurulu Cerrahi Aletler ve Sağlık Müzesi’nde gerçekleştirildi. 
Divan Başkanlığı’nı Makine Mühendisi Kadir Gürkan’ın, Katip üyeliklerini ise Av.Özgü Çolak ve Merve Safa Güdül’ün yapmış olduğu genel kurulda, Başkan Ahmet Alp Doğru, Başkan Yardımcıları Hasan Gürkan Bahadır ve Merve Safa Güdül, Sayman Melike Yüksel Sevindik, Sekreter Sezgin Yılmaz, Üyeler Ufuk Güler, Koray Uludoğan, Op.Dr Önder Taşkın ve Levent Atmaca Medikal Sanayi İnovasyon Kümesi Derneği (MEDİKÜM) yönetim kurulu olarak seçildi. 
Başkan Ahmet Alp Doğru, devir aldıkları bayrağı daha yukarılara taşımak adına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gayretli çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.

About MEDİKAL KÜMELENME

MEDİKAL SANAYİ İNOVASYON KUMESİ DERNEĞİ İletişim Bilgilerimiz MEDİKAL SANAYİ İNOVASYON KÜMESİ DERNEĞİ ÖRNEK SANAYİ SİTESİ 34.SOK NO:10 Tekkeköy-SAMSUN +90 362 2330321 90 362 4317335 info@medikum.org.tr
Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın